Modellen 981.22, 981.52, 981.53

In-line scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Met klemaansluiting (Tri-clamp)

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Sanitaire toepassingen
 • Gassen, samengeperste lucht en damp; vloeibare, poedervormige en kristalliserende media
 • Voor vloeiende, pure media
 • Ultrazuivere stoomsystemen
 • Druk-/vacuümbewaking, bijv. filterbewaking

Bijzondere eigenschappen

  • Voor directe, snel verwijderbare installatie in pijpleidingen
  • Zelflozend in alle inbouwposities
  • Snelle reiniging, zonder restanten
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • Dead-space vrije installatie in leidingen

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen zorgt het membraan van de scheidingsmembraan voor de scheiding van het instrument en het medium.

De druk wordt naar het meetinstrument overgedragen via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen vindt u in IN 00.06 ''Toepassing, werkingsprincipe, uitvoeringen''.

De modellen 981.22, 981.52 en 98153 zijn geschikt voor het meten van stromende media. Naast het vermijden van mogelijke verstoppingen in het proces, draagt de inline meettechniek ook bij tot waarborgen van de productkwaliteit, vooral door de perfecte reinigbaarheid.

Door het doorlopende cilindrische membraan hebben de meetplaatsen geen dode ruimtes of niet spoelbare aftakkingen. De goede reinigbaarheid van de in-line scheidingsmembranen is getest en bevestigd door onafhankelijke instellingen (bijv. EHEDG, Bio Processing Institute). De scheidingsmembranen zijn bestand tegen de reinigingsdamptemperaturen die optreden in de SIP-processen en zorgen zo voor een steriele verbinding tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

De montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan via een directe aansluiting, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair gebeuren.

De beschikbaarheid van in-line scheidingsmembranen voor gangbare pijpstandaarden en nominale breedtes vereenvoudigt de integratie in reeds bestaande pijpdoorsneden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.