Modellen 981.18, 981.19, 981.20, 981.21

In-line scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Voor sanitaire toepassingen, schroefdraadverbinding

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Voor rechtstreekse, snel verwijderbare installatie in pijpleidingen
 • Voor stromende, zuivere media
 • Productie van levensmiddelen en dranken
 • Voor zuivel, zuivelproducten, brouwerijen, frisdrankproductie

Bijzondere eigenschappen

  • Geheel rond membraan (Europ. Pat. nr. 0609846) om dode hoeken te vermijdes
  • Zelflozend in alle montageposities
  • Snelle reiniging van het meetpunt, zonder resten
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • Conform 3-A

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt om het drukmeetinstrument te beschermen tegen agressieve, hechtende, kristalliserende, corrosieve, zeer stroperige, milieugevaarlijke of giftige media. Een membraan gemaakt van het juiste materiaal zorgt voor de scheiding van het te meten medium. Door het combineren van drukmeetinstrumenten met scheidingsmembranen kan dus zelfs aan de meest moeilijke meetbehoeften worden voldaan.

Een vloeistof in het systeem, die speciaal voor de specifieke toepassing gekozen kan worden, draagt hydraulisch de druk op het meetinstrument over.

Vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden bestaan door het grote aantal beschikbare varianten, zoals scheidingsmembraan-ontwerpen of -materialen. Het soort procesaansluiting (flens, schroef- en steriele aansluiting) en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemenIN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

De modellen 981.18, 981.19, 981.20 en 981.21 in-line scheidingsmembranen met schroefaansluitingen kunnen, dankzij hun ronde ontwerp, rechtstreeks in de pijpleiding worden bevestigd, wat betekent dat er geen speciale meetpuntaansluiting nodig is. Door de integratie in de procesleiding kunnen turbulenties, dode hoeken, hoeken en overige obstructies worden voorkomen. Voor deze scheidingsmembraan gebruikt WIKA een volledig rond membraan, dat dankzij de ongehinderde stroming van de media voor een automatische reiniging van de kamer zorgt.

De scheidingsmembraansystemen zijn bestand tegen de temperaturen van de reinigingsdampen die tijdens het SIP-proces optreden en waarborgen dus een steriele aansluiting tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

Assemblage van het scheidingsmembraan en het meetinstrument vindt standaard plaats via een rechtstreekse assemblage of optioneel via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het voornaamste gedeelte en het membraan van identieke materialen worden gemaakt. Roestvrij staal 316L (1.4435) wordt gebruikt als standaardmateriaal, overige speciale materialen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Meetsystemen met het model 981.18, 981.19, 981.20 en 981.21 WIKA scheidingsmembranen worden succesvol gebruikt in de wetenschappelijke industrie, in voedselproductie-, farmaceutische en biotechnologische toepassingen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.