Modellen 981.18, 981.19, 981.20, 981.21

In-line scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Met wartelmoer (melkdraadaansluiting)

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Gassen, perslucht, damp; vloeibare, pasteuze, kristalliserende en stromende media
 • Productie van voedingsmiddelen en dranken
 • Zuivelfabrieken en zuivelproducten
 • Brouwerijen, vulsystemen
 • Filtratie, scheiding, pasteurisatie

Bijzondere eigenschappen

  • Geheel rond membraan (Europ. Pat. nr. 0609846) om dode hoeken te vermijdes
  • Zelflozend in alle montageposities
  • Snelle reiniging van het meetpunt, zonder resten
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • Conform 3-A

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraanystemen heeft het membraan van het scheidingsmembraan invloed op de scheiding van het instrument en het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof, die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt, naar het meetinstrument overgedragen.

Voor de uitvoering van veeleisende klantentoepassingen is een grote verscheidenheid aan uitvoeringen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Door hun hygiënische procesaansluiting zijn de modellen 981.18, 981.19, 981.20 en 981.21 membraanafdichtingen bijzonder geschikt voor de productie van levensmiddelen. De membraanafdichtingen zijn bestand tegen de in de SIP-processen optredende reinigingsdamptemperaturen en zorgen zo voor een steriele verbinding tussen het te meten medium en de membraanafdichting.

De montage van de membraandichting op het meetinstrument kan via een directe verbinding, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair plaatsvinden.

De beschikbaarheid van de membraanafdichtingen voor gangbare leidingnormen en nominale breedtes vereenvoudigt de integratie in reeds bestaande leidingdoorsneden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.