Model 990.24

Scheidingsmembraan met steriele procesaansluiting

VARIVENT® aansluiting

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Sanitaire toepassingen
  • Productie van levensmiddelen en dranken
  • Zuivelfabrieken, zuivelproducten
  • Brouwerijen
  • Productie van frisdranken

Bijzondere eigenschappen

  • Snelle reiniging, zonder restanten
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • EHEDG-gecertificeerd en 3-A conform
  • Voor inbouw VARINLINE®-toegangseenheden
  • 100% traceerbaarheid van het materiaal voor bevochtigde onderdelen

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen zorgt het membraan van het scheidingsmembraan voor de scheiding van het instrument en het medium.

De druk wordt naar het meetinstrument overgedragen via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen vindt u in IN 00.06 ''Toepassing, werkingsprincipe, uitvoeringen''.

Door de hygiënische procesaansluiting zijn de scheidingsmembranen van het type 990.24 bijzonder geschikt voor de levensmiddelenproductie.

VARIVENT® en VARINLINE® zijn gedeponeerde handelsmerken van de firma GEA Tuchenhagen GmbH.

Met deze scheidingsmembraan kunnen drukmeetinstrumenten met behulp van een VARINLINE® -toegangsunit in een pijpleiding of in tanks met een aansluitflens voor VARINLINE® -toegangsunits worden geïntegreerd, zonder dode ruimte. De scheidingsmembranen zijn bestand tegen de in het CIP- en SIP-proces optredende reinigingsdamptemperaturen en zorgen zo voor een steriele verbinding tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

De montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan via een directe aansluiting, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair gebeuren.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA verschillende oplossingen, waarbij het bovenlichaam van het scheidingsmembraan en de bevochtigde onderdelen van identieke of verschillende materialen kunnen worden vervaardigd. Als alternatief kunnen de bevochtigde onderdelen elektrolytisch gepolijst worden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.