Model 990.60

Steriele aansluiting, scheidingsmembraan

Voor steriele procestechnologie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Farmaceutische en biotechnologische industrieën
  •  Productie van actieve werkstoffen

Bijzondere eigenschappen

  • Vrij van dode hoeken
  • Hygiënisch ontwerp
  • Afwerkkwaliteiten van materialen en oppervlakken conform de voorschriften en normen van de farmaceutische industrie
  • Conform 3-A


Specificaties

Scheidingsmembranen worden gebruikt om het drukmeetinstrument te beschermen tegen agressieve, hechtende, kristalliserende, corrosieve, zeer stroperige, milieugevaarlijke of giftige media. Een membraan gemaakt van het juiste materiaal zorgt voor de scheiding van het te meten medium. Door het combineren van drukmeetinstrumenten met scheidingsmembranen kan dus zelfs aan de meest moeilijke meetbehoeften worden voldaan.

Een vloeistof in het systeem, die speciaal voor de specifieke toepassing gekozen kan worden, draagt hydraulisch de druk op het meetinstrument over.

Vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden bestaan door het grote aantal beschikbare varianten, zoals scheidingsmembraan-ontwerpen of -materialen. Het soort procesaansluiting (flens, schroef- en steriele aansluiting) en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.60 scheidingsmembraan met NEUMO BioControl® aansluiting is vooral geschikt voor gebruik in steriele processen en is aangepast aan het proces via de NEUMO BioControl® behuizing. Dit zorgt voor een hygiënische integratie van meetinstrumenten in pijpleidingen of, door middel van afdichtingsflenzen, in tanks of fermentoren.

De scheidingsmembraansystemen zijn bestand tegen de temperaturen van de reinigingsdampen die tijdens het SIP-proces optreden en waarborgen dus een steriele aansluiting tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

Assemblage van het scheidingsmembraan en het meetinstrument vindt standaard plaats via een rechtstreekse assemblage of optioneel via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte en het membraan van identieke materialen worden gemaakt. Roestvrij staal 316L (1.4435) wordt gebruikt als standaardmateriaal, overige speciale materialen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Meetsystemen met het model 990.60 WIKA scheidingsmembranen worden succesvol gebruikt in de wetenschappelijke industrie, in farmaceutische en biotechnologische toepassingen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.