Model 990.17

Scheidingsmembraan met steriele aansluiting

DRD connectie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Zuivelfabrieken, zuivelproducten
  • Gistings- en rijpingstanks voor bier en wijn
  • Productie van frisdranken
  • Hydrostatische niveaumeting in opslagtanks

Bijzondere eigenschappen

  • Vlakke, aseptische procesaansluiting
  • Dead-space vrije installatie
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • 3-A volgzaam
  • Draaibare retainer flens

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen zorgt het scheidingsmembraan voor de scheiding van het instrument en het medium.

De druk wordt naar het meetinstrument overgedragen via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen vindt u in IN 00.06 ''Toepassing, werkingsprincipe, uitvoeringen''.

Het scheidingsmembraan model 990.17 is dankzij de vlakke procesaansluiting optimaal geschikt voor de inbouw in opslagtanks. Met een geschikte lasflens kan deze scheidingsmembraan worden geïntegreerd in elk type tank of vat.

Niveaumetingen met scheidingsmembranen werken ook met media die, door het proces, onder druk staan en een hoge of lage viscositeit hebben.

Het scheidingsmembraan model 990.17 is bijzonder geschikt voor de volgende toepassingen voor CIP-reinigingsprocessen, aangezien het voldoet aan de eisen voor verhoogde temperaturen en chemische bestendigheid tegen reinigen oplossen.

Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan worden gemaakt via een directe verbinding, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair. Voor de materiaalkeuze biedt WIKA verschillende oplossingen, waarin het scheidingsmembraan en de bevochtigde delen kunnen worden gemaakt van identieke of verschillende materialen. De bevochtigde delen kunnen, als alternatief, elektrolytisch gepolijst worden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.