Model 990.40

Scheidingsmembraan met schroefdraadaansluiting

Schroefdraaduitvoering, voor lage drukbereiken

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor agressieve, hete, corrosieve, milieugevaarlijke of giftige media
  • Voor montage op meetinstrumenten voor lagedrukbereiken of op drukverschilmeetinstrumenten
  • Filterbewaking
  • Niveaubewaking

Bijzondere eigenschappen

  • Procesaansluiting met schroefdraad
  • Uitvoering met intern diafragma, groot werkvolume, aan elkaar geschroefde scheidingsmembraan-onderdelen
  • Grote keuze aan procesaansluitingen en materialen
  • Spoelaansluitingen optioneel verkrijgbaar

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen werkt het membraan van het scheidingsmembraan op de scheiding van het instrument en het medium.

Voor de implementatie van veeleisende klantentoepassingen zijn er een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Voor meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen, zie  IN 00.06 "Application, operating principle, designs".

Het model 990.40 scheidingsmembraan met schroefdraadverbinding in schroefdraaduitvoering is geschikt voor veelzijdige toepassingsgebieden. Een vervanging van het onderlichaam is mogelijk zonder modificaties aan het scheidingsmembraansysteem. Met deze scheidingsmembraan kunnen lage drukbereiken worden afgedekt. De grote diameter van het diafragma zorgt voor een lagere afwijking van het meetinstrument bij temperatuurwisselingen.

De montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan via een directe aansluiting, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair plaatsvinden.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA verschillende oplossingen, waarbij het bovenlichaam van het scheidingsmembraan en de bevochtigde onderdelen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. De bevochtigde delen kunnen als alternatief worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.