Model 990.10

Scheidingsmembraan met schroefdraadverbinding

Schroefdraaduitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor agressieve, hete, corrosieve, milieuschadelijke of toxische media
  • Procesindustrie

Bijzondere eigenschappen

    • Procesaansluiting met schroefdraad
    • Uitvoering met intern membraan, scheidingsmembraanonderdelen aan elkaar geschroefd
    • Grote aanbod van procesaansluitingen en materialen
    • Spoelaansluitingen optioneel verkrijgbaar

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.10 scheidingsmembraan met schroefdraadverbinding in schroefontwerp is geschikt voor veelzijdige toepassingsgebieden. Een vervanging van het onderste gedeelte is mogelijk zonder het scheidingsmembraansysteem te hoeven wijzigen. Met deze scheidingsmembraan kunnen hogedrukbereiken tot 250 bar worden gedekt.


Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair.


Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. De onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen kunnen eventueel worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.