Model 990.41

Scheidingsmembraan met flensaansluiting

Met intern membraan, schroefdraadontwerp, groot werkvolume

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Agressieve, verontreinigde, zeer stroperige of hete media
  •  Chemische en petrochemische industrieën 
  •  Olie- en gasindustrie

Bijzondere eigenschappen

  • Flens met intern gelast membraan
  • Breed temperatuurtoepassingsbereik vanwege grote werkvolume
  • Wanneer er speciale materialen zijn gekozen, zijn alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van het gekozen materiaal gemaakt.
  • Geïntegreerde spoelaansluitingen (optioneel)

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen zorgt het membraan van de scheidingsmembraan voor de scheiding van het instrument en het medium.

De druk wordt naar het meetinstrument overgedragen via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt.

Voor de implementatie van veeleisende klantentoepassingen is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen vindt u in IN 00.06 ''Toepassing, werkingsprincipe, uitvoeringen''.

Het scheidingsmembraan model 990.41 is bij uitstek geschikt voor toepassingen met kleine procesaansluitingen. Door de constructie, met een intern membraan, zijn ook bij kleine flensaansluitingen nauwkeurige metingen mogelijk.

Door middel van optioneel verkijgbare vlakke procesaansluitingen kan de proceszijde van de flens naar wens worden gereinigd en gespoeld.

De montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan via een directe aansluiting, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair gebeuren.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA verschillende oplossingen, waarbij het bovenlichaam van het scheidingsmembraan en de bevochtigde onderdelen van identieke of verschillende materialen kunnen worden vervaardigd. Als alternatief kunnen de bevochtigde onderdelen gecoat worden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.