Model 990.12

Scheidingsmembraan met flensaansluiting

Met intern membraan, schroefdraadontwerp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Agressieve, verontreinigde of hete media
  • Chemische en petrochemische industrieën
  • Olie- en gasindustrie

Bijzondere eigenschappen

    • Flens met intern gelast membraan
    • Bevestigen op meetinstrumenten voor lage drukken, ook voor verschildruk
    • Spoelaansluitingen optioneel verkrijgbaar

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.12 scheidingsmembraan is ideaal geschikt voor toepassingen met kleine procesaansluitingen.

Door het interne membraan kunnen lage meetbereiken worden gerealiseerd. De grote diameter van het membraan zorgt voor een lagere afwijking op het meetinstrument als de temperatuur verandert. Met behulp van optioneel verkrijgbare spoelaansluitingen kan de proceszijde van de flens indien nodig worden gereinigd en gespoeld.

Assemblage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. De onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen kunnen eventueel worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.