Model 990.28

Procesverbinding met flens, Scheidingsmembraan

Celtype (sandwich) pakkingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Agressieve, zeer stroperige, kristalliserende of hete media
  • Procesindustrie
  • Hogedruktoepassingen

Bijzondere eigenschappen

  • Compacte celtype
  • Tussenflens met vlak membraan
  • Gemeenschappelijke normen en nominale breedtes beschikbaar
  • Grote verscheidenheid aan verschillende materialen en materiaalcombinaties
  • Aansluiting van het instrument via de radiaalmeetadapter

Specificaties

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. Bij scheidingsmembraansystemen heeft het membraan van het scheidingsmembraan invloed op de scheiding van het instrument en het medium.
De druk wordt via de systeemvulvloeistof, die zich in het scheidingsmembraanssysteem bevindt, naar het meetinstrument overgedragen.

Voor de uitvoering van veeleisende klantentoepassingen is een grote verscheidenheid aan uitvoeringen, materialen en systeemvulvloeistoffen beschikbaar.

Meer technische informatie over scheidingsmembranen en scheiidngsmembraansystemen vindt u in IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, uitvoeringen".

Het model 990.28 scheidingsmembraan is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan afmetingen volgens de gebruikelijke normen voor deze markt.

De montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan worden uitgevoerd via een directe aansluiting, bij hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibel capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA verschillende oplossingen, waarbij het scheidingsmembraan en de natte delen uit identieke of verschillende materialen kunnen worden vervaardigd. Het membraan kan, als alternatief, gecoat worden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.