Model 990.29

Scheidingsmembraan met flensaansluiting

Flenstype met verlengd membraan

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Agressieve, zeer stroperige, kristalliserende of hete media
  • Procesindustrie
  • Dikwandige of geïsoleerde pijpleidingen en vaten

Bijzondere eigenschappen

  • Flens met verlengd gelast membraan
  • Algemene standaarden en nominale breedtes verkrijgbaar
  • Wanneer er speciale materialen zijn gekozen, zijn alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van het gekozen materiaal gemaakt.
  • Robuust, geheel gelast ontwerp

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument. Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.29 scheidingsmembraan is verkrijgbaar in plaats van een blindflens voor alle algemeen gebruikte standaard flenzen. Door het verlengde membraan (buisuitvoering) kan de membraanuitvoering worden gebruikt op dikwandige of geïsoleerde locaties in pijpleiding- en vatenbouw.

Assemblage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan, het verlengde membraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. Het membraan en het verlengde membraan kunnen eventueel worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.