Model 990.35

Scheidingsmembraan met flensaansluiting

Celtype met verlengd membraan

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Agressieve, zeer stroperige, kristalliserende of hete media
  • Chemische en petrochemische procesindustrie
  • Dikwandige of geïsoleerde pijpleidingen en vaten
  • Hogedruktoepassingen

Bijzondere eigenschappen

  • Tussenflens (scheidingsmembraan-cel) met verlengd membraan
  • Uitvoeringen voor alle algemene standaarden en nominale breedtes verkrijgbaar
  • Wanneer er speciale materialen zijn gekozen, zijn alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van het gekozen materiaal gemaakt

Description

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Samen met een blindflens is het model 990.35 scheidingsmembraan verkrijgbaar in plaats van een blindflens voor alle algemeen gebruikte standaard flenzen. Door het verlengde membraan kan het scheidingsmembraan worden gebruikt op dikwandige of geïsoleerde locaties in de pijpleiding- en vatenbouw.

Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin de scheidingsmembraan-cel, de verlenging en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. Het membraan en de verlenging kunnen eventueel worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.