Model 990.23

Scheidingsmembraan

Voor de papier- en celstofindustrie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Zeer stroperige, verhardende of met deeltjes beladen media
  •  Celstofproductie
  •  Papierafvalverwerking

Bijzondere eigenschappen

  •  Roteerbare borgflens
  •  Uitvoeringen met 90° elleboog voor pijpleidingen en trillingsdemper

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van de membraanafdichting het instrument van het medium.
De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.23 scheidingsmembraan is ontwikkeld voor gebruik in de celstofproductie of voor afvalpapierverwerkende toepassingen.

Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair. Als optie zijn er ellebogen voor pijpleidingen en trillingsdempers verkrijgbaar.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. De onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen kunnen eventueel worden gecoat.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.