Model TR34

Mini-weerstandsthermometer

Bedraad, explosiebestendige versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Machine-, installatie- en scheepsbouw
  • Voortstuwingstechnologie, hydraulica

Bijzondere eigenschappen

  • Intrinsiek veilige Ex i-uitvoering, zeer compact ontwerp, hoge trillingsbestendigheid en snelle responstijd
  • Met directe sensoroutput (Pt100, Pt1000 in 2-, 3- of 4-draadsuitvoering) of geïntegreerde transmitter met 4 ... 20 mA outputsignaal
  • Geïntegreerde transmitter is individueel programmeerbaar met gratis WIKAsoft-TT pc-configuratiesoftware
  • Sensorelement met nauwkeurigheidsklasse A conform IEC 60751
  • EMC-conformiteit conform NAMUR NE21

Omschrijving

Weerstandsthermometers uit deze serie worden gebruikt als universele thermometers voor het meten van vloeibare en gasvormige media in het bereik van -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F). De instrumenten zijn intrinsiek veilig en geschikt voor gebruik in gevaarlijke omgevingen.

Ze kunnen worden gebruikt voor drukken tot 140 bar met 3 mm sensordiameters en tot 270 bar met 6 mm sensordiameters, afhankelijk van de instrumentuitvoering. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen vochtigheid (IP67 of IP69K) en ontworpen om trillingen op te vangen (20 g, afhankelijk van de instrumentuitvoering).

De weerstandsthermometer is leverbaar met een rechtstreekse sensoruitvoer of ingebouwde transmitter, die individueel geconfigureerd kan worden via de pc-configuratiesoftware WIKAsoft-TT. Meetbereik, demping, foutsignaal per NAMUR NE43 EN TAG-nr. kunnen worden ingesteld.

In de bestelinformatie kunnen inbrengdiepte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode individueel worden gekozen voor de betreffende toepassing. Het model TR34 weerstandsthermometer bestaat uit een thermowell met een vaste procesaansluiting en wordt direct in het proces geschroefd. De elektrische aansluiting wordt gemaakt via een M12 x 1 ronde connector. Een adapter voor elektrische aansluiting met hoekige connector conform DIN EN 175301-803 is optioneel verkrijgbaar (industriële eigendomsrechten geregistreerd onder nr. 001370985).

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.