Model TR31

OEM mini-weerstandsthermometer

Schroefdraadmontage

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Machine-, installatie- en scheepsbouw
  • Voortstuwingstechnologie, hydraulica

Bijzondere eigenschappen

  • Zeer compact ontwerp, hoge trillingsbestendigheid en snelle responstijd
  • Met directe sensoroutput (Pt100, Pt1000 in 2-, 3- of 4-draadsuitvoering) of geïntegreerde transmitter met 4 ... 20 mA outputsignaal
  • Geïntegreerde transmitter is individueel programmeerbaar met gratis WIKAsoft-TT pc-configuratiesoftware
  • Sensorelement met nauwkeurigheidsklasse A conform IEC 60751


Omschrijving

Weerstandsthermometers uit deze serie worden gebruikt als universele thermometers voor het meten van vloeibare en gasvormige media in het bereik van -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F). Voor toepassing in gevaarlijke zones zijn intrinsiek veilige uitvoeringen verkrijgbaar.

Ze kunnen worden gebruikt voor drukken tot 140 bar met 3 mm sensordiameters en tot 270 bar met 6 mm sensordiameters, afhankelijk van de instrumentuitvoering. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen vochtigheid (IP67 of IP69K) en ontworpen om trillingen op te vangen (20 g, afhankelijk van de instrumentuitvoering).

De weerstandsthermometer is leverbaar met een rechtstreekse sensoruitvoer of ingebouwde transmitter, die individueel geconfigureerd kan worden via de pc-configuratiesoftware WIKAsoft-TT. Meetbereik, demping, foutsignalering conform NAMUR NE43 en TAG nr. kunnen worden aangepast.

In de bestelinformatie kunnen inbrengdiepte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode individueel worden gekozen voor de betreffende toepassing. Het model TR31 weerstandsthermometer bestaat uit een thermowell met een vaste procesaansluiting en wordt direct in het proces geschroefd.

De elektrische aansluiting is afhankelijk van het ontwerp en gemaakt met een M12 x 1 ronde connector of via een direct verbonden kabel. Voor de M12 x 1 ronde connector is een adapter voor elektrische aansluiting met hoekige connector conform DIN EN 175301-803 vorm A (patient, eigendomsrecht geregistreerd onder nr. 001370985) optioneel verkrijgbaar. Als bijzonder kenmerk is de OEM-weerstandsthermometer eveneens verkrijgbaar in klantspecifieke ontwerpen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.