Model TR33

Miniatuur weerstandsthermometer

Schroefdraad montage

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Machinebouw, installatie- en vaatbouw
  • Voortstuwingstechniek, hydrauliek

Bijzondere eigenschappen

  • Zeer compact ontwerp, hoge trillingsbestendigheid en snelle reactietijd
  • Met directe sensoruitgang (Pt100, Pt1000 in 2-, 3- of 4-draads) of geïntegreerde zender met uitgangssignaal 4 ... 20 mA
  • Individueel parametreerbaar voor geïntegreerde zender met gratis PC-configuratiesoftware WIKAsoft-TT
  • Sensorelement met nauwkeurigheidsklasse A volgens IEC 60751

Omschrijving

Weerstandsthermometers van deze serie worden gebruikt als universele thermometers voor het meten van vloeibare en gasvormige media in het bereik van -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F).

Ze kunnen worden gebruikt voor drukken tot 140 bar met sensordiameter 3 mm en tot 270 bar met sensordiameter 6 mm, afhankelijk van de uitvoering van het instrument. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen vocht (IP67 of IP 69K) en bestand tegen trillingen (20 g, afhankelijk van de uitvoering van het instrument).

De weerstandsthermometer is verkrijgbaar met directe sensoruitgang of geïntegreerde zender, die individueel kan worden geconfigureerd via de PC-configuratiesoftware WIKAsoft-TT. Meetbereik, demping, storingsmelding per NAMUR NEA43 en TAG-nr. kunnen worden ingesteld.

Insteeklengte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode kunnen voor de betreffende toepassing uit de bestelinformatie worden geselecteerd. De weerstandsthermometer van het model TR33 bestaat uit een beschermbuis met vaste procesaansluiting en wordt direct in het proces geschroefd. De elektrische aansluiting gebeurt via een M12 x 1 ronde connector. Optioneel is een adapter voor de elektrische aansluiting met hoekverbinding volgens DIN EN 175301-803 verkrijgbaar (eigendomsrecht aangevraagd onder Nr. 001370985).

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.