Model TR21-B

Mini-weerstandsthermometer

Voor sanitaire toepassingen, voor orbitaal lassen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Steriele toepassingen
 • Voedsel- en drankindustrie
 • Bio- en farmaceutische industrie, productie van actieve ingrediënten

Bijzondere eigenschappen

  • Sensor kan gekalibreerd worden zonder het proces te hoeven openen
  • Eenvoudige en snelle aansluiting via M12 x 1 stekkeraansluiting
  • Met directe sensoroutput (Pt100/Pt1000 in 3- of 4-draadsuitvoering) of geïntegreerde transmitter met 4 ... 20 mA outputsignaal, individueel programmeerbaar met gratis WIKAsoft-TT pc-configuratiesoftware
  • Onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van roestvrij staal 1.4435
  • Zelflozend en met beperkte dode hoeken, afwerkkwaliteit van materialen en oppervlakken volgens normen van hygiënisch ontwerp

Omschrijving

Het model TR21-B weerstandsthermometer is bedoeld voor temperatuurmeting in sanitiare toepassingen en kan worden gebruikt voor de meting van vloeibare en gasvormige media in het bereik van -30 ... +150 °C (-22 ... +302 °F). Voor toepassing in gevaarlijke zones zijn intrinsiek veilige uitvoeringen verkrijgbaar.

Om in het proces te integreren wordt de gepatenteerde thermowell model TW61 (patent, eigendomsrecht krachtens nr. DE 102010037994 en US 12 897.080) direct orbitaal in een pijpleiding gelast.

De aansluiteindstukken zijn recht en voorbereid op orbitaal lassen. De procesaansluitingen wat betreft materialen en ontwerp aan de strengste eisen van hygiënische meetpunten voldoen. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen het binnendringen van vocht (IP67 or IP69K).

De weerstandsthermometer is leverbaar met een rechtstreekse sensoruitvoer of ingebouwde transmitter, die individueel geconfigureerd kan worden via de pc-configuratiesoftware WIKAsoft-TT. Meetbereik, demping, foutsignalering conform NAMUR NE43 en TAG nr. kunnen worden aangepast.

Voor eenvoudige kalibratie of onderhoud kan de sensor worden verwijderd zonder het proces te storen of de elektrische aansluiting los te koppelen. De hygiënerisico's kunnen worden beperkt en stilstandtijden verminderd.

De veerbelasting, geïntegreerd in de wartelmoer, garandeert het contact tussen de sensorpunt en de bodem van de thermowell en zorgt zo voor een korte responstijd en duurzame hoge nauwkeurigheid.

In de bestelinformatie kunnen inbrengdiepte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode individueel worden gekozen voor de betreffende toepassing. De elektrische aansluiting wordt gemaakt via een M12 x 1 ronde connector.

Voor toepassingen waarbij het instrument in autoclaven gesteriliseerd moet worden is een speciale temperatuurbestendige instrumentuitvoering verkrijgbaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.