Model TR22-B

Weerstandsthermometer

Voor sanitaire toepassingen, voor orbitaal lassen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Steriele toepassingen
  • Voedsel- en drankindustrie
  • Bio- en farmaceutische industrie, productie van actieve ingrediënten

Bijzondere eigenschappen

  • Vereenvoudigde kalibratie door vervangbare meetelementen
  • Roestvrij stalen aansluitkop in geoptimaliseerd hygiënisch ontwerp, eenvoudig te reinigen in alle montageposities (patent, industrieel eigendomsrecht geregistreerd onder nr. GM 000984349)
  • Pt100, 4 … 20 mA of HART® protocol, FOUNDATION™ veldbus en PROFIBUS® PA output mogelijk
  • Onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van roestvrij staal 1.4435
  • Zelflozend en beperkte dode hoeken

Omschrijving

Het model TR20-B weerstandsthermometer wordt gebruikt voor temperatuurmeting in sanitaire toepassingen. Voor een integratie in het proces wordt de gepatenteerde thermowell model TW61 (patent, eigendomsrecht geregistreerd onder nr. DE 102010037994 en US 12 897.080) direct met behulp van orbitaal lassen in een pijpleiding aangebracht.

De aansluiteindstukken zijn soepel en voorbereid op orbitaal lassen. De procesaansluitingen wat betreft materialen en ontwerp aan de strengste eisen van hygiënische meetpunten voldoen.

Voor eenvoudige kalibratie of onderhoud kan de sensor worden verwijderd zonder het proces te storen of de elektrische aansluiting los te koppelen. De hygiënerisico's kunnen worden beperkt en stilstandtijden verminderd.

Het geveerde meetelement garandeert het contact tussen de sensorpunt en de bodem van de thermowell en zorgt zo voor een korte responstijd en duurzame hoge nauwkeurigheid.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.