Model TW61

Thermowell

Voor sanitaire toepassingen, voor orbitaal lassen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Steriele toepassingen
  • Voedsel- en drankindustrie
  • Bio- en farmaceutische industrie, productie van actieve ingrediënten

Bijzondere eigenschappen

  • Afwerkkwaliteit van materialen en oppervlakken conform de normen van hygiënisch ontwerpen
  • Zelflozend
  • Beperkte dode hoeken
  • Voor orbitaal lassen

Description

De gepatenteerde thermowell model TW61 (patent, eigendomsrecht vastgelegd onder nr. DE 102010037994 en US 12 897.080) wordt gebruikt om een model TR21-B of TR22-B weerstandsthermometer aan te passen op het proces en de sensor te beschermen tegen zware procesomstandigheden.

Om in het proces te integreren wordt de thermowell direct orbitaal in een pijpleiding gelast. De aansluiteindstukken zijn soepel en voorbereid op orbitaal lassen.

Het meetelement kan er samen met de aansluitkop worden uitgetrokken. Hierdoor kan de thermometer met de volledige meetketen ter plaatse worden gekalibreerd, zonder de elektrische aansluitingen los te koppelen. Bovendien hoeft het proces niet te worden geopend en wordt hierdoor de kans op verontreiniging verkleind.

In combinatie met een model TR22-B weerstandsthermometer kan de roteerbare schroefverbinding van de aansluitkop of het display worden losgedraaid en in de gewenste richting worden gedraaid.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.