Model TR21-C

Miniatuur weerstandsthermometer

Voor sanitaire toepassingen, met geïntegreerde steriele aansluiting

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Sanitaire toepassingen
  • Voedingsmiddelenindustrie en drankenindustrie
  • Farmaceutische industrie, productie van actieve bestandsdelen
  • Biotechnologie en biowetenschappen-engineering
  • Oliefabriek, brouwerij

Bijzondere eigenschappen

  • Compacte constructie voor plaatsbesparende montage
  • Eenvoudige en snelle elektrische aansluiting via M12 x 1 stekkerverbinding
  • Met directe sensoruitgang (Pt100/Pt1000 in 3- of 4-draads uitvoering) of geïntegreerde zender met 4...20 mA uitgangssignaal, individueel parametreerbaar met gratis WIKA soft-TT PC configuratiesoftware.
  • Materiaal- en oppervlaktekwaliteit in overeenstemming met de normen van hygiënisch design

Omschrijving

Het model TR21-C weerstandsthermometer biedt temperatuurmeting in sanitaire toepassingen en kan gebruikt worden voor het meten van vloeibare en gasvormige media in het bereik van -30 ... +250 °C (-22...+482 °F). Voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen zijn er intrinsiek veilige versies beschikbaar.

Deze thermometers zijn uitgerust met procesaansluitingen die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van materiaal en ontwerp van hygiënische meetpunten. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen vocht (IP67 of IP69K).

De weerstandsthermometer is verkrijgbaar met directe sensoruitgang of geïntegreerde zender, die individueel kan worden geconfigureerd via de PC-configuratiesoftware WIKA soft-TT. Meetbereik, demping, storingsmelding per NAMUR NE43 en TAG-nr. kunnen worden ingesteld.

De gelaste verbinding tussen de beschermbuis en de flens maakt het gebruik van een afdichting als extra materiaal in de gebieden die in contact komen met het product overbodig.

Door het compacte ontwerp is deze weerstandsthermometer speciaal ontworpen voor gebruik in toepassingen met beperkte inbouwruimte.

Insteeklengte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode kunnen elk worden geselecteerd voor de betreffende toepassing binnen de orderinformatie. De elektrische verbinding wordt gemaakt met een M12 x 1 ronde connector.

Voor toepassingen waarbij de sterilisatie van het instrument in autoclaven vereist is, is een bijzonder temperatuurbestendige versie van het instrument beschikbaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.