Model TR21-A

Mini-weerstandsthermometer

Voor sanitaire toepassingen, met flensverbinding

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Steriele toepassingen
  • Voedsel- en drankindustrie
  • Bio- en farmaceutische industrie, productie van actieve ingrediënten

Bijzondere eigenschappen

  • Sensor kan gekalibreerd worden zonder het proces te hoeven openen
  • Compact ontwerp voor ruimtebesparende montage
  • Eenvoudige en snelle aansluiting via M12 x 1 stekkeraansluiting
  • Met directe sensoroutput (Pt100/Pt1000 in 3- of 4-draadsuitvoering) of geïntegreerde transmitter met 4 ... 20 mA outputsignaal, individueel programmeerbaar met gratis WIKAsoft-TT pc-configuratiesoftware
  • Afwerkkwaliteit van materialen en oppervlakken conform de normen van hygiënisch ontwerp

Omschrijving

Het model TR21-A weerstandsthermometer is bedoeld voor temperatuurmeting in sanitaire toepassingen en kan worden gebruikt om vloeibare en gasvormige media te meten in het bereik van -30 ... +250 °C (-22 ... +482 °F). Voor toepassing in gevaarlijke zones zijn intrinsiek veilige uitvoeringen verkrijgbaar.

Deze thermometers zijn voorzien van thermowells, waarvan de procesaansluitingen wat materialen en ontwerp betreft aan de strenge eisen van hygiënische meetpunten voldoen. Alle elektrische componenten zijn beschermd tegen het binnendringen van vocht (IP67 or IP69K).

De weerstandsthermometer is leverbaar met een rechtstreekse sensoruitvoer of ingebouwde transmitter, die individueel geconfigureerd kan worden via de pc-configuratiesoftware WIKAsoft-TT. Meetbereik, demping, foutsignalering conform NAMUR NE43 en TAG nr. kunnen worden aangepast.

Voor eenvoudige kalibratie of onderhoud kan de sensor worden verwijderd zonder het proces te storen of de elektrische aansluiting los te koppelen. De hygiënerisico's kunnen worden beperkt en stilstandtijden verminderd.

De veerbelasting, geïntegreerd in de wartelmoer, garandeert het contact tussen de sensorpunt en de bodem van de thermowell en zorgt zo voor een korte responstijd en duurzame hoge nauwkeurigheid.

De gelaste verbinding tussen de thermowell en de flens maakt het gebruik van een pakking als extra materiaal in die gebieden die in contact staan met het product overbodig.

In de bestelinformatie kunnen inbrengdiepte, procesaansluiting, sensor en aansluitmethode individueel worden gekozen voor de betreffende toepassing. De elektrische aansluiting wordt gemaakt via een M12 x 1 ronde connector.

Voor toepassingen waarbij het instrument in autoclaven gesteriliseerd moet worden is een speciale temperatuurbestendige instrumentuitvoering verkrijgbaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.