Model TR22-A

Weerstandsthermometer

Voor sanitaire toepassingen, uitwisselbare sensor

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Steriele toepassingen
  • Voedsel- en drankindustrie
  • Bio- en farmaceutische industrie, productie van actieve ingrediënten

Bijzondere eigenschappen

  • Vereenvoudigde kalibratie door verwijderbare meetelementen
  • Afwerkkwaliteit van materialen en oppervlakken conform de normen van hygiënisch ontwerpen
  • Roestvrij stalen kop in geoptimaliseerd hygiënisch ontwerp, eenvoudig te reinigen in alle montageposities (patent, industrieel eigendomsrecht geregistreerd onder nr. GM 000984349)
  • Pt100, 4 … 20 mA of HART® protocol, FOUNDATION™ veldbus en PROFIBUS® PA output mogelijk

Description

Het model TR20-A weerstandsthermometer wordt gebruikt voor temperatuurmeting in sanitaire toepassingen. De procesaansluitingen wat betreft materialen en ontwerp aan de strengste eisen van hygiënische meetpunten voldoen.

Met hogere hygiënische eisen aan de omgeving rond het meetpunt is een roestvrij stalen kop verkrijgbaar in een geoptimaliseerd hygiënisch ontwerp. Hierdoor kan het meetinstrument eenvoudig worden schoongemaakt, vooral voor spatzones in de levensmiddelenproductie.

Door de roteerbare schroefverbinding op de aansluitkop kan de aansluitkop losser worden gedraaid en in de gewenste stand worden gezet. De aansluitkop kan samen met het meetelement worden verwijderd.

Hierdoor kan de weerstandsthermometer met de gehele meetketen worden gekalibreerd, d.w.z. zonder de elektrische aansluitingen los te koppelen. Bovendien hoeft het proces niet te worden geopend en wordt hierdoor de kans op verontreiniging verkleind.

Het geveerde meetelement garandeert het contact tussen de sensorpunt en de bodem van de thermowell en zorgt zo voor een korte responstijd en duurzame hoge nauwkeurigheid.

De gelaste verbinding tussen de thermowell en de flens maakt het gebruik van een pakking als extra materiaal in die gebieden die in contact staan met het product overbodig.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.