Bedrijf

Geïntegreerd kwaliteitsbeheer

Overeenkomstig het leidende principe “WIKA behaalt hoge klanttevredenheid door kwaliteit en betrouwbaarheid”, zijn alle productiebedrijven wereldwijd gecertificeerd, ten minste tot de huidige ISO 9001-norm. Al jarenlang is de slogan “WIKA quality - no compromise” de kern van een breed opgezet kwaliteitsoffensief binnen WIKA. Het uiteindelijke doel hiervan is het constant verbeteren van de markt- en klantgerichtheid, alsook onze focus en activiteiten inzake kwaliteit met behulp van tevreden en zeer gemotiveerd personeel en daarmee enthousiasme bij onze klanten.

In de afgelopen jaren zijn de voornaamste kwaliteitsindicatoren aanzienlijk verbeterd. Voor het bedrijfsmanagement is de krachtige voortzetting van deze kwaliteitsverbeteringsprogramma's in de toekomst een topprioriteit.

De verschuiving in strategische oriëntatie van kwaliteitsfocus is van reactie naar preventie voltooid. Hier heeft WIKA gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van kwaliteit en analyse. Er zijn productieprocessen ontworpen rondom de KAIZEN-filosofie, en continu verbeterd. Intern wordt door Black Belts met gebruik van de Six Sigma Method op gestructureerde wijze gewerkt aan complexe kwaliteitsproblemen, waardoor een duurzame oplossing wordt gegarandeerd. Kwaliteitsproblemen in dagelijkse werkzaamheden worden behandeld, opgelost en processen worden verbeterd door multidisciplinaire teams.

Contact

Heeft u verdere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.