Bedrijf

Goedkeuringen van het management

Als gevolg van de steeds toenemende vraag en de globalisering van markten worden er een groot aantal nationale en internationale eisen aan onze producten en het kwaliteitssysteem gesteld. Niet alleen moet rekening worden gehouden met de wettelijke aspecten (zoals EG-richtlijnen in de Europese economische ruimte), maar natuurlijk ook met de lokale of toepassingsspecifieke certificeringen. Alleen wanneer alle aspecten vanaf het begin in de levenscyclus van het product worden meegenomen, wordt ervoor gezorgd dat niet alleen aan de wettelijke vereisten wordt voldaan, maar ook een marktgestuurde en kosteneffectieve marktintroductie.

WIKA speelt in op de uitdaging met een centraal en wereldwijd georiënteerd team van experts op het gebied van approval management, die niet alleen kunnen reageren op de steeds groeiende eisen, maar ook snel en vakkundig reageren op de wensen en vragen van de klant.


Gecertificeerde kwaliteit
Het WIKA kwaliteitsborgingssysteem is sinds 1994 gecertificeerd conform ISO 9001. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen van ons bedrijf bepalen de normen en zijn door verschillende staten overgenomen in hun nationale standaardsystemen.

Goedkeuringen & Certificaten

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfscertificaten? Hier vindt u de downloads.