Modellen PGS43.100, PGS43.160

Manometer met scheidingsmembraan en schakelcontacten

Voor de procesindustrie, hoge overbelastingsbeveiliging tot 10-voudige volledige schaalwaarde, max. 40 bar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Sturing en regeling van industriële processen op meetpunten met verhoogde overdruk en schaalbereiken van 0 ... 25 mbar
  •  Bewaking van installaties en schakeling van elektrische circuits
  •  Voor gasvormige en vloeibare, agressieve en zeer stroperige of verontreinigde media, ook in agressieve omgevingen
  •  Procesindustrie: chemie, petrochemie, , mijnbouw, on-/offshore, milieusector, machinebouw en algemene installatiebouw

Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur
  •  Uitgebreide keuze uit speciale materialen
  •  Tot 4 schakelcontacten per instrument
  •  Ook verkrijgbaar met een met vloeistof gevulde behuizing voor toepassingen met hoge dynamische drukbelastingen en trillingen
  •  Instrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke omgevingen met ATEX-goedkeuring
  •  Instrumenten met elektronisch contact voor PLC-toepassingen

Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden vastgesteld en tegelijkertijd circuits gevormd of verbroken dienen te worden, kan het model PGS43.1x0 switchGAUGE worden ingezet.

Schakelcontacten (elektrische alarmcontacten) vormen of verbreken een elektrisch controlecircuit afhankelijk van de stand van de wijzer van het instrument. De schakelcontacten kunnen over het gehele schaalbereik (zie DIN 16085) worden bijgesteld, en worden voornamelijk onder de wijzerplaat gemonteerd, hoewel ook gedeeltelijk bovenop de wijzerplaat. De instrumentwijzer (werkelijke waardewijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling.

De instelwijzer kan worden bijgesteld met behulp van een uitneembaar verstelsleuteltje in het venster.

Schakelcontacten die bestaan uit diverse contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. Contactactivering wordt gemaakt wanneer de werkelijke waardewijzer achter of onder het gewenste instelpunt komt.

De manometer is vervaardigd conform DIN 16085 en voldoet aan alle eisen van de geldende normen (EN 837-3) en voorschriften voor de weergave ter plaatse van de werkdruk van drukvaten.

Als schakelcontacten zijn magnetische klikcontacten, Reed-schakelaars, inductieve contacten - om te voldoen aan ATEX - of elektronische contacten om een PLC te activeren verkrijgbaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.