Modellen PGT43.100, PGT43.160

Manometer met scheidingsmembraan en uitgangssignaal

Voor de procesindustrie, hoge overbelastingsbeveiliging tot 10-voudige volledige schaalwaarde, max. 40 bar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Verzameling en weergave van proceswaarden
  •  Outputsignalen 4 ... 20 mA, 0 ... 20 mA, 0 ... 10 V voor de overdracht van proceswaarden naar de regelkamer
  •  Voor meetpunten met toenemende overbelasting
  •  Eenvoudig af te lezen, analoge weergave ter plaatse, geen externe voeding nodig
  •  Veiligheidsgerelateerde toepassingen

Bijzondere eigenschappen

  •  Geen configuratie nodig dankzij “plug-and-play”
  •  Signaaloverdracht conform NAMUR
  •  Meetbereiken van 0 ... 16 mbar
  •  Eenvoudig afleesbaar analoog display met nominale grootte 100 of 160
  •  Veiligheidsmanometer ''S3'' per EN 837-3

Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden aangegeven en tegelijkertijd een signaaloverdracht naar de centrale besturing of het remote center gewenst is, kan het model PGT43 IntelliGAUGE® (patent, eigendomsrecht: bijv. DE 202007019025) worden gebruikt.

Het model PGT43 is gebaseerd op een roestvrijstalen veiligheidsmanometer van hoge kwaliteit, model 43x30, met een nominale grootte van 100 of 160. De PGT43 is gebaseerd op een roestvrijstalen veiligheidsmanometer van hoge kwaliteit met een nominale grootte van 100 of 160 mm. Het drukmeetinstrument wordt volgens EN 837-3 vervaardigd.

Het IntelliGAUGE® model PGT43 voldoet aan alle veiligheidsgerelateerde eisen van de relevante normen en voorschriften voor de weergave van de werkdruk van drukvaten op locatie. Het robuuste scheidingsmembraan-doseersysteem produceert een wijzeromwenteling die evenredig is met de druk.

Een elektronische hoek-encoder, die zich in veiligheidskritische toepassingen in de automobielsector heeft bewezen, bepaalt de positie van de wijzeras - het is een contactloze sensor en dus volledig vrij van slijtage en wrijving. Hieruit wordt het elektrische uitgangssignaal in verhouding tot de druk, bijv. 4 ... 20 mA, geproduceerd. Het meetbereik (elektrisch uitgangssignaal) wordt samen met de mechanische weergave automatisch ingesteld, d.w.z. de schaal over het volledige weergavebereik komt overeen met 4 ... 20 mA. Het elektrische nulpunt kan ook handmatig worden ingesteld.

De elektronische WIKA-sensor, geïntegreerd in de hoogwaardige manometer met scheidingsmembraan, combineert de voordelen van elektrische signaaloverdracht met een lokaal mechanisch display dat bij stroomuitval leesbaar blijft. Zo kan een extra meetpunt voor de mechanische drukweergave worden opgeslagen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.