Model CTD9100-ZERO

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Eenvoudige kalibratie van thermometers bij 0 °C (32 °F)
  •  Temperen van koude lasverbindingen van thermokoppels
  •  Testbanken en kalibratielaboratoria

Bijzondere eigenschappen

  •  Lage kosten
  •  Gering gewicht en compact ontwerp
  •  Eenvoudige werking

Omschrijving

Veelzijdig in toepassing
Tegenwoordig is het snel en eenvoudig testen van thermometers een “must” als het aankomt op de operationele veiligheid van machines en installaties. De draagbare kalibratoren uit de CTD9100 serie zijn vooral geschikt voor kalibraties ter plaatse en buitengewoon gebruikersvriendelijk. Vanwege hun compacte ontwerp en hun geringe gewicht kunnen de instrumenten vrijwel overal mee naartoe en gebruikt worden.

Speciale toepassing
Regelmatige bewaking van temperatuurvoelers helpt fouten en productieonderbrekingen te beperken.

Deze temperatuur dry-well kalibrators kalibreren niet alleen, maar kunnen ook temperen. Op eenvoudige wijze kan een blijvende koude lasverbindingstemperatuur worden gegenereerd en dus de kalibratie van thermokoppels worden vereenvoudigd. De moeilijke methode van water-vastpuntcellen en het risico van bevriezen en schade tijdens transport wordt voorkomen.

De vriespuntkalibrator kan niet alleen het nulpunt in °C leveren, maar door het actief koelen ook andere testtemperaturen.

Eigenschappen
Dit instrumentconcept combineert een stabiele temperatuurbron met een precieze Pt100 temperatuurmeting, die ervoor zorgt dat industriële temperatuurvoelers binnen kortere tijd nog efficienter kunnen worden gekalibreerd.

Dankzij het ontwerp en de regeling kan binnen het blok zelfs een gelijke temperatuurverdeling worden bereikt. Op deze basis kan de temperatuur als homogeen worden gezien en niet als verdeeld over de zeven testboringen. Deze homogene temperatuurverdeling beperkt de invloedingen op meetonzekerheid.

Temperatuur dry-well kalibrator
  • Temperatuur dry-well kalibrator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.