Model CTM9100-150

Multifunctionele temperatuur kalibrators

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Testen en kalibreren van vrijwel alle thermometer soorten
  •  Referentie-instrument voor werklaboratoria voor de kalibratie van thermometers
  •  Kalibratie ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  •  Multifunctioneel instrument met vier regelparameters
  •  Kalibratie met externe referentie
  •  Gering gewicht en compact ontwerp
  •  Eenvoudige werking

Omschrijving

Veelzijdig in toepassing
Tegenwoordig is het snel en eenvoudig testen van thermometers een “must” als het aankomt op de operationele veiligheid van machines en installaties. De draagbare kalibrators uit de CTx9100 serie zijn vooral geschikt voor kalibraties ter plaatse en buitengewoon gebruikersvriendelijk. Vanwege hun compacte ontwerp en hun geringe gewicht kunnen de instrumenten vrijwel overal mee naartoe en gebruikt worden.

Het met een dry-well kalibrator of micro-kalibratorbad kalibreren van oppervlakte thermometers of contactloze thermometers weerspiegelt de toepassing niet en kan tot valse waarden leiden. In deze gevallen dient het model CTM9100-150 multifunctionele temperatuurkalibrator worden gebruikt.

Deze multifunctionele temperatuur kalibrator in het temperatuurbereik van -20 ... +150 °C [-4 ... +302 °F] omvat niet alleen de algemene functies maar hij kan ook, met speciale inzetstukken, als oppervlakte temperatuur kalibrator of infrarode zwarte straler worden gebruikt. Alsof je vier instrumenten combineert!

Eenvoudig te gebruiken
De multifunctionele temperatuur kalibrator combineert vier toepassingsmogelijkheden in een enkel instrument. Het eenvoudige instrumentontwerp zorgt voor snel en eenvoudig schakelen, heen en weer, tussen individuele toepassingen. Het wisselen tussen de vier mogelijkheden kan heel eenvoudig worden gemaakt door de vier toetsen en de tuimelschakelaar op de voorzijde.

Het is mogelijk met de verschillende inzetstukken vrijwel elke thermometer te kalibreren, zelfs contact- (TC, Pt, surface) of contactloze (infrarood) thermometers.

De kalibratie temperatuur, eenvoudig afgesteld met behulp van twee toetsen op de regelaar, kan zeer snel worden geregeld. De werkelijke en insteltemperatuur kunnen gelijktijdig worden weergegeven op een groot 4-cijferig LC-display met groot contrast. Afleesfouten zijn dus vrijwel uitgesloten.

Multifunctionele temperatuur kalibrators
  • Multifunctionele temperatuur kalibrators
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.