Model CTD9100-1100

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Testen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten
  •  Referentie-instrument voor werklaboratoria voor de kalibratie van thermometers
  •  Ook geschikt voor kalibratie ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge nauwkeurigheid en stabiliteit bij hoge temperaturen
  •  Temperatuurbereik 200 ... 1.100 °C (392 ... 2.012 °F)
  •  Mogelijkheid om temperatuurschakelaars te controleren
  •  Gering gewicht en compact ontwerp
  •  Eenvoudige werking

Omschrijving

Veelzijdig in toepassing
Tegenwoordig is het snel en eenvoudig testen van thermometers een “must” als het aankomt op de operationele veiligheid van machines en installaties.

De draagbare kalibratoren uit de CTD9100 serie zijn vooral geschikt voor kalibraties ter plaatse en buitengewoon gebruikersvriendelijk. Vanwege hun compacte ontwerp en hun geringe gewicht kunnen de instrumenten vrijwel overal mee naartoe en gebruikt worden.

Het nieuwe instrumentconcept combineert een stabiele warmtebron met een intelligent luchtkoelsysteem, dat de temperatuur in het bovenste deel van de kalibrator eenvoudig laag houdt.

Hierdoor kunnen industriële temperatuurvoelers nog efficiënter worden gekalibreerd, zonder de proceskop of de handgreep van de thermometer te oververhitten. Regelmatige bewaking van temperatuurvoelers helpt fouten direct te herkennen en productieonderbrekingen te verkorten.

Eenvoudig te gebruiken
De temperatuur dry-well kalibrator uit de CTD9100 serie werken met temperatuurgeregelde metalen blokken en uitwisselbare inzetstukken.

De kalibratietemperatuur, eenvoudig afgesteld met behulp van twee toetsen op de regelaar, kan zeer snel worden geregeld.

De werkelijke temperatuur van het verwarmingsblok wordt weergegeven op een groot LC-display met 2 regels en groot contrast. Afleesfouten zijn dus vrijwel uitgesloten.

Er kunnen thermometers met verschillende diameters in de kalibrator worden aangebracht met behulp van voorgeboorde inzetstukken. Een nieuw blokontwerp met verbeterde temperatuurhomogeniteit op het lagere bereik van de kalibrator leidt tot kleinere meetonzekerheden.

Temperatuur dry-well kalibrator
  • Temperatuur dry-well kalibrator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.