Model CTD9100-375

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Testen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten
  •  Referentie-instrument voor on-site werklaboratoria voor de kalibratie van thermometers
  •  Kalibratie ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge nauwkeurigheid en stabiliteit
  •  Mogelijkheid om temperatuurschakelaars te testen
  •  Gering gewicht en compact ontwerp
  •  Eenvoudige werking

Omschrijving

Veelzijdig in toepassing
Tegenwoordig is het snel en eenvoudig testen van thermometers een “must” als het aankomt op de operationele veiligheid van machines en installaties.

De draagbare kalibratoren uit de CTx9100 serie zijn vooral geschikt voor lokale kalibratietaken en buitengewoon gebruikersvriendelijk. Vanwege hun compacte ontwerp en hun geringe gewicht kunnen de instrumenten vrijwel overal mee naartoe en gebruikt worden. De dry-well kalibrator model CTD9100-375 wordt vooral gekenmerkt door zijn robuuste behuizing en compacte afmetingen.

Het nieuwe instrumentconcept combineert een stabiele warmtebron met precisie Pt100 temperatuurmeting. Hierdoor kunnen industriële temperatuurvoelers nog efficiënter worden gekalibreerd. Regelmatige bewaking van temperatuurvoelers helpt fouten direct te herkennen en productieonderbrekingen te verkorten.

Eenvoudig te gebruiken
De dry-well kalibrators uit de CTD9100 serie werken met temperatuurgeregelde metalen blokken en uitwisselbare inzetstukken.

De kalibratietemperatuur, eenvoudig afgesteld met behulp van twee toetsen op de regelaar, kan zeer snel worden geregeld. De insteltemperatuur van het verwarmde blok wordt weergegeven op een groot 4-cijferig leddisplay met groot contrast. Afleesfouten zijn dus vrijwel uitgesloten.

Er kunnen thermometers met verschillende diameters in de dry-well kalibrator worden aangebracht met behulp van voorgeboorde inzetstukken. Een nieuw blokontwerp met verbeterde temperatuurhomogeniteit op het lagere bereik van de kalibrator leidt tot kleinere meetonzekerheden.

Dry block calibrator (temperature) model CTD9100-375
  • Dry block calibrator (temperature) model CTD9100-375
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.