Model CTD9100

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Eenvoudige kalibratie ter plaatse
  •  Stroomopwekking
  •  Meet- en controlelaboratoria
  •  Machinebouw

Bijzondere eigenschappen

  •  Diverse temperatuurbereiken
  •  Meetonzekerheden van 0,15 ... 0,8 K
  •  Compacte uitvoering
  •  Eenvoudige werking

Omschrijving

Veelzijdig in toepassing
Tegenwoordig is het snel en eenvoudig testen van thermometers een “must” als het aankomt op de operationele veiligheid van machines en installaties.

De draagbare dry-well kalibrators uit de CTD9100 serie zijn vooral geschikt voor kalibraties ter plaatse en buitengewoon gebruikersvriendelijk. Vanwege hun compacte ontwerp en hun geringe gewicht kunnen de dry-well kalibrators vrijwel overal mee naartoe en gebruikt worden.

Het nieuwe instrumentconcept combineert een stabiele warmtebron met precisie Pt100 temperatuurmeting. Hierdoor kunnen industriële temperatuurvoelers nog efficiënter worden gekalibreerd.

Regelmatige bewaking van temperatuurvoelers helpt fouten direct te herkennen en productieonderbrekingen te verkorten.Eenvoudig te gebruiken
De temperatuur dry-well kalibrators uit de CTD9100 serie werken met temperatuurgeregelde metalen blokken en uitwisselbare inzetstukken.

De kalibratietemperatuur, eenvoudig afgesteld met behulp van twee toetsen op de regelaar, kan zeer snel worden geregeld. De werkelijke en insteltemperatuur van het verwarmingsblok kan gelijktijdig worden weergegeven op een groot 4-cijferig LC-display met groot contrast. Afleesfouten zijn dus vrijwel uitgesloten.

Er kunnen thermometers met verschillende diameters in de dry-well kalibrators worden aangebracht met behulp van voorgeboorde inzetstukken.

Een nieuw blokontwerp met verbeterde temperatuurhomogeniteit op het lagere bereik van de kalibrator leidt tot kleinere meetonzekerheden. De grote inbrengdiepte van 150 mm (5.91 in) zorgt voor aanzienlijk minder warmteafvoerfouten.

Dry well calibrator, model CTD9100
  • Dry well calibrator, model CTD9100
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.