Model 990.31

Scheidingsmembraan met schroefdraadverbinding

Kunststof uitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor agressieve, hete, corrosieve of milieuschadelijke media
  • Installatiebouw voor chemische producten
  • Elektrodepositie
  • Afvalwaterbehandeling

Bijzondere eigenschappen

  • Volledig kunststof uitvoering

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.

De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.31 scheidingsmembraan met schroefdraadverbinding in een kunststof uitvoering is geschikt voor veelzijdige toepassingsgebieden in de watervoorziening en afvalwaterbehandelingsindustrie.

Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting of via een flexibele capillair.

Het WIKA model 990.31 scheidingsmembraan wordt succesvol toegepast in de chemische installatiebouw, elektrodepositie en afvalwaterbehandeling.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.