Modellen IPT-20, IPT-21

Procestransmitter

Met gelaste metalen meetcel

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische en petrochemische industrie
  • Procestechniek
  • Farmaceutische industrie
  • Voedings- en drankenindustrie
  • Gevaarlijke gebieden

Bijzondere eigenschappen

  • Ex-bescherming volgens ATEX en IECEx
  • Voor toepassingen op SIL 2 (SIL 3)
  • Gelaste metalen meetcel
  • Zeven verschillende behuizingsvarianten
  • Configuratie via EDD en DTM (Device Type Manager) volgens het FDT-concept (Field Device Tool), bijv. PACTware

Omschrijving

Met zijn 4 ... 20 mA, 4 ... 20 mA HART®, PROFIBUS® PA of FOUNDATION Fieldbus™ uitgangssignalen, gecombineerd met intrinsieke veiligheid of vlamwerende behuizing onstrekingsbeveiliging (volgens ATEX en IECEx), is het model IPT-2x ideaal geschikt voor toepassingen met de hoogste eisen aan de meettechniek.

Veelzijdig in toepassing
Als gevolg van de beschikbare meetbereiken van 0 ... 0,1 bar tot 0 ... 4.000 bar (0 ... 0,15 tot 0 ... 60.000 psi) en een vrij selecteerbare draaibeweging, kan het instrument in bijna elke toepassing worden gebruikt. Het grote aantal procesaansluitingen en de uitgebreide mogelijkheden van de metalen meetcel maken het gebruik in alle industrieën mogelijk. Er zijn zeven behuizingsvarianten beschikbaar, waardoor het mogelijk is om een variant te kiezen die geschikt is voor elke gebruiksomgeving.

De behuizing zelf is 330° draaibaar en is verkrijgbaar in kunststof, aluminium en roestvrij staal. Een elektrolytisch gepolijste roestvrijstalen behuizing (316L) is beschikbaar om te voldoen aan de hoge eisen van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Eenvoudige configuratie en bediening
Het onderhoud en de configuratie van het instrument wordt uitgevoerd met behulp van de optionele display- en bedieningsmodule, die in vier posities kan worden gemonteerd. Het bedieningsmenu heeft een eenvoudige en vanzelfsprekende structuur en heeft standaard negen selecteerbare talen. Als alternatief kunnen de bedrijfsparameters ook worden ingesteld met behulp van de PACTware™ vrije en niet-eigen configuratiesoftware. Een instrumentspecifieke DTM maakt een eenvoudige integratie in overeenkomstige procesbesturingssystemen mogelijk.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.