Modellen CPT-20, CPT-21

Procestransmitter

Met capacitieve keramische meetcel

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische en petrochemische industrieën
  • Procestechniek
  • Papier- en celstofindustrie
  • Water en afvoerwater
  • Zones met explosiegevaar

Bijzondere eigenschappen

  • Explosieveiligheid conform ATEX en IECEx
  • Voor toepassingen tot SIL 2 (SIL 3)
  • Droge keramische meetcel
  • Zeven verschillende behuizingvarianten
  • Configuratie via EDD (Electronic Device Description) en DTM (Device Type Manager) conform het FDT (Field Device Tool) concept, bijv. PACTware

Omschrijving

Met zijn 4 ... 20 mA, 4 ... 20 mA HART®, PROFIBUS® PA of FOUNDATION Fieldbus™ outputsignalen, gecombineerd met intrinsiek veilige of vlambestendige ontstekingsbeveiligingstype (conform ATEX en IECEx) is het model CPT-2x ideaal geschikt voor toepassingen die de hoogste eisen aan meettechnologie stellen.

Robuust en zeer nauwkeurig
De capacitieve keramische meetcel levert bijzonder nauwkeurig gemeten waarden, vooral met kleine meetbereiken. Dankzij het speciale afdichtingsconcept is werking in vrijwel alle industrieën en toepassingen probleemloos mogelijk.

Er zijn zeven verschillende behuizingsvarianten beschikbaar, waardoor het mogelijk is voor elke bedrijfsomgeving een geschikte variant te kiezen.

De behuizing kan zelf 330° worden gedraaid en is verkrijgbaar in kunststof, aluminium en roestvrij staal. Een elektrolytisch gepolijste roestvrij stalen behuizing (316 L) is verkrijgbaar om te voldoen aan de hoogste eisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

Eenvoudige configuratie en bediening
Service en configuratie van het instrument wordt doorgevoerd met het optionele display en bedieningsmodule, die in vier standen kan worden aangebracht. Het bedieningsmenu heeft een eenvoudige en zelfverklarende structuur en heeft standaard negen selecteerbare talen. Eventueel kunnen de bedrijfsparameters met behulp van de gratis en niet aan eigendomsrechten gebonden PACTware™ configuratiesoftware worden ingesteld. Een instrumentspecifieke DTM zorgt voor een eenvoudige integratie in betreffende procesregelsystemen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.