Model F1145

Hydraulische compressie krachtopnemer

Compacte versie tot 850 kN

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Productie van apparatuur
  • Bouw van kalibers en armaturen
  • Speciale machinebouw
  • Meet- en regelsystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken 0 ... 6 kN tot 0 ... 850 kN
  • Relatieve lineariteitsfout ±1,0 .... 1,6% met analoge manometer, ±0,5% met digitale manometer of druksensor1)
  • Zuigerslag ≤ 0,5 mm
  • Werkt zonder voedingsspanning
  • 5 jaar lekdichtheidsgarantie2)


Omschrijving

De hydraulische compressie krachtopnemer model F1145 is leverbaar met een nominale maat NS 141. De hydraulische compressie krachtopnemer model F1145 is leverbaar met een nominale maat NS 141. Meting van nominale krachten van 6 tot 850 kN is mogelijk. Het robuuste mechanische ontwerp maakt gebruik onder zware bedrijfsomstandigheden mogelijk. Toepassingen voor deze hydraulisch krachtmeting zijn te vinden in de machinebouw, in de apparaten- en speciale machinebouw en ook bij meet- en regelsystemen.

Hydraulische krachtopnemers werken volgens het principe dat op de zuiger werkende kracht wordt omgezet in een hydraulische druk- in verhouding tot het zuigeroppervlak.

Via het aangesloten meetinstrument, dat zowel analoog als digitaal kan zijn, wordt de gemeten waarde uitgestuurd. De schaal van de aangesloten manometer kan in verschillende eenheden worden gedefinieerd, bijv. in N, kN, kg of zelfs t.

Lekdichtheidsgarantie
De garantie op lekdichtheid van de hydraulische krachtmeeteenheid werd uitgebreid tot 5 jaar2). Een krachtopnemer die binnen deze periode begint te lekken, wordt gratis gerepareerd.

1) Bij nominale krachten onder 500 N bedraagt de relatieve lineaire fout ±1,6% Fnom voor alle aangesloten meetinstrumenten
2) Het gebruik van de krachtmeeteenheid zoals bedoeld is een voorwaarde voor de verlengde garantie van 5 jaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.