Model F1101

Hydraulische compressiekrachtopnemer

Proefinstrumenten voor sluitkracht tot 36 kN

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Productie van apparatuur
  • Bouw van kalibers en armaturen
  • Machinebouw voor speciale doeleinden
  • Meet- en controle-instrumenten

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken 0 ... 100 N tot 0 ... 36 kN
  • Relatieve lineariteitsfout ±1,0 ... 1,6% Fnom met analoge manometer, ±0,5% Fnom met digitale manometer of druksensor1)
  • Zuigerslag ≤0,5 mm
  • Werkt zonder voedingsspanning
  • 5 jaar lekdichtheidsgarantie 2)

Omschrijving

De hydraulische krachtopnemer model F1101 wordt gebruikt in toepassingen met weinig montageruimte om eenvoudig krachten op te vangen en weer te geven. De zeer kleine afmetingen maken installatie mogelijk, zelfs in toepassingen met beperkte montageruimte.

De hydraulische opnemer is bijzonder geschikt voor het meten van de compressiekrachten die worden uitgeoefend tijdens het sluiten van automatische deuren en poorten of soortgelijke organen. Hydraulische krachtmeting is een eenvoudige manier om de krachten die optreden in verschillende toepassingen op te vangen en weer te geven.

De krachtmeting wordt uitgevoerd volgens het principe van hydrauliek: de kracht die op een zuiger werkt, leidt tot een drukverhoging die zichtbaar is op een aangesloten aanwijsinstrument. De schaal van het displayinstrument kan in verschillende eenheden (bijv. N, kN, kg, t) worden gedefinieerd.

Lekdichtheidsgarantie
De garantie op lekdichtheid van de hydraulische krachtmeeteenheid werd uitgebreid tot 5 jaar2). Een krachtopnemer die binnen deze periode begint te lekken, wordt gratis gerepareerd.

1) Bij een nominale kracht van minder dan 500 N bedraagt de relatieve lineaire fout ±1,6 % Fnom voor alle aangesloten meetinstrumenten.
2) Het gebruik van de krachtmeeteenheid zoals bedoeld is een voorwaarde voor de verlengde garantie van 5 jaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.