Modellen DW, DW10

Verschildrukschakelaar

Roestvrij stalen schakelbehuizing

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Verschildrukbewaking en regeling van processen
  • Veiligheidskritieke toepassingen in algemene procesinstrumentatie, vooral in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energieopwekking incl. kernenergiecentrales, water/afvoerwaterindustrie, mijnbouw
  • Voor gasvormige, vloeibare en agressieve procesmedia, ook in agressieve omgevingen
  • Filter- en niveaubewaking

Bijzondere eigenschappen

  • Er is geen voedingsspanning nodig om elektrische lasten te schakelen
  • Robuuste schakelbehuizing van roestvrij staal 316L, IP66, NEMA 4X
  • Instelbereiken van 0 ... 16 mbar tot 0 ... 40 bar met hoge statische en hoge eenzijdige druk tot 160 bar
  • Intrinsieke veiligheid Ex ia is beschikbaar
  • 1 of 2 onafhankelijke instelpunten, SPDT of DPDT, hoge schakelspanning tot AC 250 V, 20 A

Omschrijving

Deze hoogwaardige verschildrukschakelaars zijn speciaal ontwikkeld voor veiligheidskritieke toepassingen met beperkte ruimte. De hoge kwaliteit van de producten en productie conform de ISO 9001 garanderen de betrouwbare bewaking van uw installatie. Bij de productie worden de schakelaars stap voor stap begeleid door een kwaliteitsbewakingssoftware en vervolgens 100% getest.

Om een zo flexibel mogelijke werking te garanderen zijn de verschildrukschakelaars uitgerust met microschakelaars, die het direct schakelen van een elektrische last tot AC 250 V, 20 A activeren.

Voor lagere schakelvermogens zoals bijv. in PLC-toepassingen kunnen met argongas gevulde microschakelaars gekozen worden die contacten met een goudlaag hebben.

Alle materialen die met het procesmedium in aanraking komen zijn standaard van roestvrij staal. Voor toepassingen met speciale eisen aan onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen is een uitvoering met Monel® verkrijgbaar.

Door het gebruik van een membraanmeetsysteem is het model DW membraanverschildrukschakelaar extreem robuust en garandeert optimale bedrijfseigenschappen en de hoogste meetprestaties, met een reproduceerbaarheid die lager ligt dan 1 % van het meetbereik.

De procesaansluiting onderaan met een centrumafstand van 54 mm zorgt voor een eenvoudige montage van een standaard ventielspruitstuk.

Differential pressure switch for medium/high setting ranges, model DW
  • Differential pressure switch for medium/high setting ranges, model DW
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.