Model CPC8000

Hoogwaardige Mensor drukregelaar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de Mensor drukregelaar

  • Industrie (laboratorium, werkplaats en productie)
  • Fabrikanten van transmitters en manometers
  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Onderzoeks-  en ontwikkelingslaboratoria
  • Nationale instituten en instellingen


Omschrijving van de Mensor drukregelaar

  • Drukbereiken: -1 ... 400 bar (-15 ... 6.000 psi) in de druksoorten positieve en negatieve manometerdruk en absolute druk.
  • Tot drie geïntegreerde, uitwisselbare referentiesensoren
  • Controlestabiliteit 0,002 % van het meetbereik
  • Nauwkeurigheid 0,008 % IS (IntelliScale)
  • Precisie 0,004 % FS


Description of the Mensor pressure controller

Mensor drukregelaars zoals de CPC8000 maken sinds 2006 deel uit van het productassortiment van WIKA.

Toepassing
De CPC8000 hoogwaardige Mensor drukregelaar biedt door zijn nauwkeurigheidsklasse altijd een geschikte kalibratieoplossing. Zijn uitstekende regelprestatie is bijzonder indrukwekkend dankzij speciale, gepatenteerde kleptechnologie en de specifieke druksensor als meeteenheid. Hiermee is de Mensor drukregelaar geschikt als fabrieks- of arbeidsnorm voor het testen of kalibreren van elk model meetinstrument.

Uitvoering
De CPC8000 is verkrijgbaar als desktopinstrument of als 19" inschuifunit. De sensoren kunnen via de voorzijde vervangen worden, zonder de complete regelaar eruit te hoeven halen (bijv. uit een kalibratie-opstelling).

Functionaliteit
Maximaal gebruiksgemak van de Mensor drukregelaar wordt verkregen door het grote aanraakscherm en de eenvoudige en intuïtieve menunavigatie. Naast zijn werking draagt ook de beschikbaarheid van een groot aantal menutalen bij tot zijn bruikbaarheid. Op het grote aanraakscherm is alle benodigde informatie zoals actuele gemeten waarde en instelpunt op een enkel scherm te vinden. Optioneel kunnen de gemeten waarden tevens in andere drukeenheden worden weergegeven. De Mensor drukregelaar kan op afstand worden bediend via verkrijgbare seriële interfaces. Via deze is een groot aantal emulatieopdrachtsets beschikbaar voor overige drukregelaars.

Complete test- en kalibratiesystemen
Op verzoek kunnen complete mobiele of stationaire testsystemen worden vervaardigd. Er is een IEEE-488.2, RS-232 of USB en een Ethernet interface voor communicatie met andere instrumenten, en dus kan het instrument in bestaande systemen worden geïntegreerd.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.