Model CPC6050

Drukregelaar

Modulair

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de drukregelaar

 • Gezondheidszorg en vliegtuigelektronica
 • Industrie (laboratorium, werkplaats en productie)
 • Fabrikanten van transmitters en manometers
 • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
 • Onderzoeks-  en ontwikkelingslaboratoria

Bijzondere eigenschappen van de drukregelaar

  • Drukbereiken: -1 ... 210 bar (-15 ... 3.045 psi)
  • Controlesnelheid 15 s
  • Controlestabiliteit < 0,003 % FS (standaard 0,001 % FS)
  • Nauwkeurigheid 0,01 % IS (IntelliScale)
  • Precisie 0,004 % FS

Omschrijving van de drukregelaar

Uitvoering
De zeer configureerbare modulaire drukregelaar van het model CPC6050 biedt maximale flexibiliteit om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen. De drukregelaar kan tot over twee onafhankelijke, drukregulerende kanalen beschikken die gelijktijdig kunnen werken. Elk kanaal kan tot over twee sensoren beschikken. Het instrument kan tevens over een optionele barometrische referentie beschikken voor de emulatie van manometer- of absolute druk. Dit instrument kan gespecificeerd zijn als desktop of als 19" inschuifunit.

Toepassing
De drukregelaar biedt vele toepassingen binnen kalibratielaboratoria en productieomgevingen vanwege zijn drukbereik -1 … 210 bar (-15 … 3.045 psi) en nauwkeurigheid tot 0,01 % IS-50. Zijn vermogen om drukken tot 25 mbar (10" van H20) te regelen met een hoge stabiliteit maakt het tot de ideale kalibratie- en verificatieoplossing voor de gezondheidszorg en luchtvaartindustrie. Tegelijkertijd maken kalibratiekanalen en de uitwisselbare plug-and-play druksensoren en een intuïtieve GUI de drukregelaar CPC6050 tot een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk instrument.

Functionaliteit
Het aanraakscherm, samen met een intuïtieve gebruikersinterface, bieden maximaal gebruiksgemak. Het grote aantal menutalen draagt bij tot zijn bruikbaarheid. Naast het specificeren van een bepaald drukinstelpunt door het invoeren via een aanraakscherm of het zenden via een externe interface, kan de druk via de STEP-knoppen worden veranderd in gedefinieerde, programmeerbare stapgroottes. Bovendien kan de gebruiker ook gemakkelijk uitgebreide testprogramma's aanmaken met het instrumentmenu. Afhankelijk van de toepassing kan de regelfrequentie vooraf ingestelde precisie, hoge snelheid of een door de gebruiker gedefinieerde variabele frequentie zijn.

Software
De WIKA-CAL kalibratiesoftware is bedoeld voor het gemakkelijk kalibreren van drukmeetinstrumenten en het aanmaken van testcertificaten. Tevens kan de drukregelaar op afstand worden geregeld door de seriële opdrachtformaten, de Mensor-standaard, SCPI of overige optionele opdrachtsets zijn verkrijgbaar.

Mensor
Drukregelaar
 • DrukregelaarCPC6050 Modular Pressure Controller
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.