FAQ

Drukregelaars

Wat is een luchtgegevens-testset?

Een luchtgegevens-testset is een elektronische regelaar die, gebaseerd op een toevoerdruk, automatisch een druk levert op een variabele en afstelbare snelheid.
Luchtgegevens-testsets zijn speciaal ontwikkeld om de te regelen druk om te zetten in een hoogte of stijgsnelheid en snelheid.
Als gevolg van de hoge nwuekeurigheid, regelstabiliteit en het vermogen hoogte en snelheid te simuleren, is een luchtgegevens-testset vooral geschikt als referentie voor luchtvaartwerkplaatsen en instrumentenfabrikanten en kalibratielaboratoria in de luchtvaartindustrie, om sensoren en display te kalibreren.

Wie is Mensor en wat doen zij?

Mensor werd in 1969 in Houston, Texas opgericht, en wijdt zich aan het ontwerp en de fabricage van de beste hoge precisiemeting, kalibratie en regelinstrumenten en testsystemen voor druk die verkrijgbaar zijn. In 1978 verhuisde Mensor naar San Marcos, Texas. Van de eerste Mensor kwartsmanometer geproduceerd voor de luchtvaartmaatschappij in 1970 tot de geavanceerde computergestuurde drukkalibratiesystemen van tegenwoordig, Mensor's naam is synoniem geworden met betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van precisiemeting, regeling en kalibratie.