Model CPC7000

Pneumatische hogedrukregelaar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Gezondheidszorg en vliegtuigelektronica
  • Industrie (laboratorium, werkplaats en productie)
  • Fabrikanten van transmitters en manometers
  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Onderzoeks-  en ontwikkelingslaboratoria

Bijzondere eigenschappen

  • Drukbereiken: 0 ... 700 bar (0 ... 10.000 psi)
  • Controlesnelheid 30 s
  • Controlestabiliteit < 0,008 % FS
  • Nauwkeurigheid 0,01 % IS (IntelliScale)

Omschrijving

Versie
De CPC7000 pneumatische hogedrukregelaar biedt door zijn nauwkeurigheidsklasse altijd een geschikte kalibratieoplossing. Zijn uitstekende regelprestatie is bijzonder indrukwekkend dankzij speciale kleptechnologie en de hoge-precisie druksensor als meeteenheid. Hiermee is de regelaar geschikt als fabrieks- of arbeidsnorm voor het testen of kalibreren van elk model meetinstrument.

Uitvoering
De CPC7000 is verkrijgbaar als desktopinstrument of als 19" inschuifunit. De sensoren kunnen via de voorzijde vervangen worden, zonder de complete regelaar eruit te hoeven halen, bijv. uit een kalibratie-opstelling (plug-and-play).

Functionaliteit
Het aanraakscherm biedt dankzij een intuïtieve gebruikersinterface maximaal gebruiksgemak. Het grote aantal menutalen draagt bij tot zijn gebruiksvriendelijkheid. Naast het specificeren van een specifiek drukinstelpunt door het invoeren via een aanraakscherm of het zenden via een externe interface, kan de druk via de STEP-knoppen worden veranderd in gedefinieerde, programmeerbare stappen.

Bovendien kan de gebruiker ook gemakkelijk uitgebreide testprogramma's aanmaken met het instrumentmenu. Afhankelijk van de toepassing kan de regelfrequentie worden ingesteld als een door de gebruiker gedefinieerde variabele frequentie zijn.

Software
De WIKA-CAL kalibratiesoftware is bedoeld voor het gemakkelijk kalibreren van drukmeetinstrumenten en het aanmaken van testcertificaten. Tevens kan het instrument op afstand worden geregeld door de seriële opdrachtformaten, de Mensor-standaard, SCPI of overige optionele opdrachtsets zijn verkrijgbaar.

Complete test- en kalibratiesystemen
Op verzoek kunnen complete mobiele of stationaire testsystemen worden vervaardigd. Er is een IEEE-488.2, RS-232, USB en een Ethernet interface voor communicatie met andere instrumenten, en dus kan het instrument in bestaande systemen worden geïntegreerd.

Mensor
Pneumatische hogedrukregelaar
  • Pneumatische hogedrukregelaar
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.