Model CPC8000-H

Precisie-hogedrukregelaar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassing

 • Fabrikanten van transmitters en manometers
 • Kalibratie- en dienstverlenende bedrijven
 • Industrie (laboratorium, werkplaats en productie)
 • Onderzoeks-  en ontwikkelingslaboratoria
 • Nationale instituten en instellingen


Bijzondere eigenschappen

 • Drukbereiken tot 1.600 bar (tot 23.000 psi)
 • Drukmedium: Hydraulische olie of water
 • Controlestabiliteit < 0,005 % van FS
 • Nauwkeurigheid: tot 0,1 % van FS
 • Uitwisselbare referentiedruksensoren

Omschrijving

Toepassing
Het model CPC8000-H hydraulische precisie-hogedrukregelaar is vanwege zijn hoge nauwkeurigheid en controlestabiliteit vooral geschikt als fabrieks-/arbeidsnorm voor het automatisch testen of kalibreren van alle soorten hogedrukmeetinstrumenten. Autofrettagetoepassingen of cyclische druklasttesten zijn dankzij zijn robuustheid en betrouwbaarheid echter eveneens optimale toepassingsgebieden.

Voor de toevoer naar de regelaar zijn buiten de spanningstoevoer uitsluitend schone droge perslucht nodig voor het pneumatische regelcircuit. Alsmedium aan de uitgangszijde kan hydraulische olie of water (of, op aanvraag, andere media) worden gebruikt.

Uitvoering
De CPC8000-H bestaat uit twee componenten, het model CPC8000-HC drukregelaar en het model CPC8000-HM hydraulische module met de referentiedruksensoren. De hydraulische module is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, als lagedrukuitvoering met een drukbereik van: 5 ... 700 bar (75 ... 10.000 psi) bar en hogedrukuitvoering met een drukbereik van 20 ... 1.600 bar (290 ... 23.000 psi) met elk geschikte referentiedruksensoren.

Het complete systeem is verkrijgbaar als een 19" plug-in behuizing of ingebouwd in een 19" rack. De sensoren kunnen via de voorzijde van de hydraulische module vervangen worden, zonder de complete regelaar te hoeven demonteren.

Functionaliteit
Door zijn specialistische technologie is de gewenst drukwaarde van de regelaar snel en eenvoudig gereguleerd. Maximaal gebruiksgemak wordt verkregen door het grote aanraakscherm en de eenvoudige en intuïtieve menunavigatie. Naast zijn eenvoudige werking draagt ook de beschikbaarheid van een groot aantal menutalen bij tot zijn bruikbaarheid.

Op het grote aanraakscherm is alle benodigde informatie zoals actuele gemeten waarde en instelpunt op een enkel scherm te vinden. Optioneel kunnen de gemeten waarden tevens in andere drukeenheden worden weergegeven. De drukregelaar kan op afstand worden bediend via verkrijgbare seriële interfaces. Via deze is een groot aantal emulatieopdrachtsets beschikbaar voor overige drukregelaars.

Mensor
Hydraulic Pressure Controller, Model CPC8000-H
 • Hydraulic Pressure Controller, Model CPC8000-H
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.