Model CPB5000HP

Drukbalans

Hogedrukversie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Primaire standaard voor het definiëren van de drukschaal in een hydraulisch bereik tot 5.000 bar (70.000 psi)
  • Referentie-instrument voor fabrieks- en kalibratielaboratoria voor het testen, afstellen en kalibreren van drukmeetinstrumenten
  • Volledig vrijstaand systeem, tevens geschikt voor gebruik ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  • Totale meetonzekerheid tot 0,02 % van de aflezing
  • Fabriekskalibratie omvat herleidbaarheid naar nationale normen, als standaard; met DKD/DAkkS-kalibratie als eventuele optie
  • Zeer langdurige stabiliteit met aanbevolen herkalibratie-cyclus van vijf jaar
  • Massastukken gemaakt van roestvrij staal en aluminium kunnen op plaatselijke zwaartekracht worden afgesteld

Omschrijving

Bewezen primaire standaard
Drukbalansen (balasttesters) zijn de meest accurate instrumenten die op de markt verkrijgbaar zijn voor het kalibreren van elektronische of mechanische drukmeetinstrumenten. De directe meting van de druk (p = F/A), net als het gebruik van zeer hoogwaardige materialen zorgen voor een zeer geringe meetonzekerheid en een uitstekende langdurige stabiliteit.

De drukbalans (ballasttester) is daarom jarenlang gebruikt in fabrieks- en kalibratielaboratoria in de industrie, nationale instellingen en onderzoekslaboratoria.

Vrijstaande werking
Als gevolg van zijn geïntegreerde drukopwekking en het puur mechanische meetprincipe is de CPB5000HP ideaal voor onderhoud en service ter plaatse.

Basisprincipe
Druk wordt gedefinieerd als het quotiënt van kracht en oppervlakte. Het kernelement van de CPB5000 is daarom een zeer precies vervaardigd zuiger-cilindersysteem, beladen met massastukken om de individuele testpunten te genereren.

De massastukken die worden toegepast zijn evenredig met de doeldruk en dit wordt bereikt door in gewicht optimaal oplopende massastukken.De massastukken die worden toegepast zijn evenredig met de doeldruk en dit wordt bereikt door in gewicht optimaal oplopende massastukken. Standaard worden deze massastukken volgens de standaard zwaartekracht (9,80665 m/s²) vervaardigd, hoewel ze op een specifieke locatie afgesteld kunnen zijn en ook DKD/DAkkS gekalibreerd.

DH-Budenberg
Pressure balance model CPB5000HP
  • Pressure balance model CPB5000HP
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.