Model CPB3500

Pneumatische balasttester

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Primaire standaard voor het kalibreren van de drukschaal in een pneumatisch bereik van -1 ... 120 bar (-14,5 ... 1.600 lb/in²)
  • Referentie-instrument voor fabrieks- en kalibratielaboratoria voor het testen, afstellen en kalibreren van drukmeetinstrumenten.
  • Volledig vrijstaand systeem, tevens geschikt voor gebruik ter plaatse


Bijzondere eigenschappen

  • Totale meetonzekerheid vanaf 0,015 ... 0,006 % van de aflezing
  • Vijf verschillende zuiger-cilindersystemen zijn verkrijgbaar voor bereiken ±1 bar, 0,1 ... 7 bar, 0.2 ... 25 bar, 1 ... 70 bar en 1 ... 120 bar, of ook voor bereiken in lb/in² en kPa
  • Stabiele aluminium basis met een stevige, schokbestendige ABS afdekking voor zwaar industrieel gebruik in combinatie met compacte afmetingen en een gering gewicht.
  • Uitwisselbare zuigers en massasets voor elk model, massasets gemaakt van roestvrij staal.
  • Fabriekskalibratie omvat herleidbaarheid naar nationale normen, als standaard, met UKAS-kalibratie als eventuele optie.


Omschrijving

Bewezen primaire standaard
De balasttester van het model CPB3500 is een echte primaire standaard, die de meting van druk direct afleidt van de fundamentele vergelijking ervan, p = F/A.

Dit mechanische meetprincipe biedt in de loop der tijd superieure betrouwbaarheid en stabiliteit, elimineert de meeste risico's op meetfouten en beperkt kalibratie-onzekerheden. Het maakt de CPB3500 het ideale gereedschap voor de dagelijkse kalibratie van elk soort drukmeetinstrument.

Robuustheid en modulariteit
Het instrument is gebouwd op een stevige, stabiele aluminium basis met lichtgewicht corrosie en schokbestendige ABS behuizing.

Zuiger-cilinders zijn uitwisselbaar onder de diverse modellen CPB3500, zodat in geval van zich wijzigende vereisten elke CPB3500-tester gemakkelijk kan worden opgewaardeerd naar andere beschikbare bereiken.

Massasets zijn volledig uitwisselbaar binnen zuigers uit dezelfde reeks binnen de geclaimde standaardnauwkeurigheid. De massaset is gemaakt van niet-magnetisch roestvrij staal, zodat massa's in de loop der tijd buitengewoon stabiel blijven.

De basissen kunnen ook snel in een ijkpunt worden omgezet door een toepasbare transferstandaard in de plaats van de zuiger en massaset te stellen.

DH-Budenberg
Pneumatische balasttester, model CPB3500

Pneumatische balasttester, model CPB3500

  • Pneumatische balasttester, model CPB3500
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.