Model 632.51+8xx

Doosveermanometer met schakelcontacten

Voor de procesindustrie, hoge overdrukbeveiliging

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Controle en regeling van processen op meetpunten met een verhoogde overbelasting en schaalbereik van 0 ... 2,5 mbar
  • Bewaking van installaties en schakeling van circuits
  • Voor gasvormige, agressieve media, ook in agressieve omgevingen
  • Procesindustrie: chemische industrie, petrochemische industrie, energiecentrales, mijnbouw, on-/offshore, milieutechnologie, machinebouw en algemene fabrieksbouw

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge overbelastingsveiligheid tot 50 keer de volledige schaalwaarde
  • Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur
  • Tot 4 schakelcontacten per instrument
  • Instrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke gebieden
  • Instrumenten met schakelcontact voor PLC-toepassingen

Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden aangegeven en tegelijkertijd de circuits moeten worden geschakeld, vindt de SwitchGAUGE model 632.51 zijn toepassing.

Schakelaarcontacten (elektrische alarmcontacten) maken of verbreken circuits afhankelijk van de positie van de wijzer van de aanwijsinstrumenten. De schakelcontacten zijn over het volledige bereik van de schaalverdeling instelbaar (zie DIN 16085) en worden voornamelijk onder de meetklok gemonteerd, maar ook gedeeltelijk bovenop de meetklok. De instrumentwijzer (werkelijke waarde wijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling. De ingestelde wijzer kan met een afneembare instelknop in het venster worden aangepast.

Schakelaarcontacten bestaande uit meerdere contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. De contactbediening vindt plaats als de werkelijke waarde van de wijzer boven of onder de gewenste waarde komt.

Het drukmeetinstrument is volgens FIN 16085 vervaardigd en voldoet aan alle eisen van de betreffende normen (EN 837-3) en voorschriften voor de weergave van de werkdruk van drukvaten door de installeur. Als schakelcontacten zijn magneetklikcontacten, reedschakelaars, inductieve contacten en elektronische contacten beschikbaar. Inductieve contacten kunnen in explosiegevaarlijke omgevingen worden gebruikt. Voor het aansturen van programmeerbare logische controllers (PLC's) kunnen elektronische contacten en reedschakelaars worden gebruikt.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.