Model TGS73

Gas-gestuurde thermometer met schakelcontacten

Roestvrij stalen versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Controle en regulering van industriële processen
 • Bewaking van installaties en schakeling van circuits
 • Universeel geschikt voor de machinebouw, installaties, tanks, apparatenbouw en levensmiddelenindustrie
 • Temperatuurmeting zonder middelmatig contact
 • Montage in instrumentenborden, schakelkasten, bedieningspanelen

Bijzondere eigenschappen

 • Instrumenten voldoen aan de hoogste normen van meettechniek
 • Behuizing en stam van roestvrij staal
 • Voor externe montage op leidingen en tanks
 • Instrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke gebieden
 • Instrumenten met contacten voor PLC-toepassingen

Omschrijving

Overal waar de procestemperatuur ter plaatse of op moeilijk bereikbare plaatsen moet worden aangegeven en tegelijkertijd de circuits moeten worden omgeschakeld, vindt de gas-gestuurde thermometer met schakelcontacten zijn toepassing.

Door de grote verscheidenheid aan mogelijke uitvoeringen kan het model TGS73 gasdrukthermometers van het type TGS73 perfect worden aangepast aan elke procesaansluiting of locatie. Met de verstelbare spindel en wijzerplaat versie, kan de behuizing precies worden aangepast aan de gewenste kijkhoek. Bij de contactlampversie (zonder direct conact met het medium) kan de temperatuur ook bij een extreem kleine buisdiameter worden gemeten en geregeld. De contactlamp is bedoeld voor externe montage op leidingen en tanks. Bij de montage van deze thermometeruitvoering moet erop worden gelet, dat de contactbol over de gehele lengte van het meetpunt in contact komt met het meetpunt.

Schakelaarcontacten (elektrische alarmcontacten) maken of verbreken de schakelingen afhankelijk van de positie van de wijzer van het aanwijsinstrument. De schakelcontacten zijn over het gehele meetbereik instelbaar. De instrument wijzer (werkelijke waarde wijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling. De ingestelde wijzer kan via het venster met behulp van een afneembare instelknop (gemonteerd op de aansluitkast) worden ingesteld. Schakelaarcontacten bestaande uit meerdere contacten kunnen ook op één setpoint worden ingesteld. De contactbediening vindt plaats wanneer de werkelijke waarde van de wijzer boven of onder de gewenste streefwaarde komt.

Als schakelcontacten zijn magnetische klikcontacten, inductieve contacten en elektronische contacten beschikbaar. Inductieve contacten kunnen in explosiegevaarlijke omgevingen worden gebruikt. Voor het aansturen van programmeerbare logische controllers (PLC's) kunnen elektronische contacten worden gebruikt.

Met capillaire leiding

Met capillaire leiding

 • Met capillaire leidingAchteraansluiting
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.