Model TW55

Thermowell voor inlassen of met flens (massief bewerkt)

Uitvoering conform DIN 43772 vorm 4, 4F

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische industrie, procestechnologie, apparatenbouw
  • Voor hoge procesbelastingen

Bijzondere eigenschappen

  • Uitvoering conform DIN 43772
  • Model TW55-6: Vorm 4 voor inlassen
    Model TW55-7: Vorm 4F met flens
  • Voor zeer corrosiebestendige coating (model TW55-7)

Omschrijving

Elke beschermbuis in een belangrijk onderdeel van welk temperatuurmeetpunt dan ook. Hij wordt gebruikt om het proces van de omgeving te scheiden, beschermt dus de omgeving en het personeel en houdt agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf waardoor de thermometer tijdens de werking vervangen kan worden.

Gebaseerd op de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden is er een groot aantal varianten, zoals thermowellontwerpen of- materialen. Het soort procesaansluiting en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp. Er kan een basisverschil worden gemaakt tussen ingeschroefde en ingelaste thermowells en die met flensaansluitingen.

Bovendien kan verschil worden gemaakt tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. Gefabriceerde thermowells zijn gemaakt van een buis, die bovenop afgesloten is met een gelaste solide punt. Massief bewerkte thermowells worden gemaakt van matrijzenstaal.

De TW55 serie massief bewerkte thermowells voor inlassen of met flensaansluiting is geschikt voor talrijke elektrische en mechanische thermometers van WIKA.

Dankzij hun ontwerp conform DIN 43772 zijn deze thermowells voor hoge procesbelastingen geschikt voor gebruik in de chemische industrie, procestechniek en apparatuurproductie.

Thermowell voor inlassen of met flens (massief bewerkt)
  • Thermowell voor inlassen of met flens (massief bewerkt)
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.