Model TW45

Schroef thermowell (standaard)

Versie conform DIN 43772 formulier 5, 8

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische industrie, procestechnologie, apparatenbouw
  • Voor lage en gemiddelde procesbelastingen

Bijzondere eigenschappen

  • Uitvoering conform DIN 43772
  • Model TW45-F: Vorm 5
  • Model TW45-G: Vorm 8

Omschrijving

Elke beschermbuis in een belangrijk onderdeel van welk temperatuurmeetpunt dan ook. Hij wordt gebruikt om het proces van de omgeving te scheiden, beschermt dus de omgeving en het personeel en houdt agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf waardoor de thermometer tijdens de werking vervangen kan worden.

Gebaseerd op de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden is er een groot aantal varianten, zoals thermowellontwerpen of- materialen. Het soort procesaansluiting en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp. Er kan een basisverschil worden gemaakt tussen ingeschroefde en ingelaste thermowells en die met flensaansluitingen.

Bovendien kan verschil worden gemaakt tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. Gefabriceerde thermowells zijn gemaakt van een buis, die bovenop afgesloten is met een gelaste solide punt. Massief bewerkte thermowells worden gemaakt van matrijzenstaal.

De TW45 serie gefabriceerde1) ingeschroefde thermowells is geschikt voor talrijke elektrische en mechanische thermometers van WIKA.

Dankzij hun ontwerp conform DIN 43772 zijn deze thermowells voor lage en gemiddelde procesbelastingen geschikt voor gebruik in de chemische industrie, procestechniek en apparatuurproductie.

1) Voor korte insteeklengtes (koperlegering) optionele massief bewerkte uitvoering

Schroef thermowell (standaard)
  • Schroef thermowell (standaard)
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.