Model TG53

Bimetalen thermometer

Procesversie per ASME B40.200

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Algemene procesinstrumentatie in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energieopwekkende en water/afvoerwaterindustrie
  • Temperatuurmeting in moeilijke en agressieve omgevingen
  • Geschikt voor toepassingen met hoge trillingen

Bijzondere eigenschappen

  • Robuuste, hermetisch afgesloten behuizing
  • Nauwkeurigheid: ±1 % van volledige schaalwaarde ASME B40.200 (klasse A)
  • Externe reset voor het instellen van de referentietemperatuur
  • Wijzerplaat in reliëfdruk (anti-parallax) voor leesgemak
  • Uitvoering met verstelbare stang en wijzerplaat voor optimale procesaansluiting

Omschrijving

Het model TG53 bimetalen thermometer is ontwikkeld en vervaardigd conform de ASME B40.200-norm. De hoogwaardige thermometer levert een uitstekende prestatie en is een ideale keuze in de procesindustrie.

De robuuste, hermetisch afgesloten behuizing met standaard IP66 (NEMA 4X) spatwaterdichtheid maakt gebruik onder zware externe omstandigheden mogelijk.

Speciaal ontworpen voor gebruik in de chemische en petrochemische, olie- en gas-, scheepsbouwindustrie en energietechniek voldoet de TG53 aan de strenge eisen voor bestendigheid tegen agressieve media. Als beschikbare optie kunnen de behuizing, stang en procesaansluiting worden gemaakt van 316 roestvrij staal.

De TG53 biedt de grootste variëteit aan dempingsopties in de industrie, waardoor hij overal kan functioneren waar sprake is van zware trillingen. Deze opties bevatten een gevulde behuizing en een gedempt verpakte lager om oscillatie van de wijzer te beperken.

Een gemakkelijk toegankelijke resetschroef aan de achterzijde van de behuizing maakt snelle, beperkte aanpassingen van de referentietemperatuur mogelijk, waardoor onderhoudskosten en herkalibratiekosten worden verlaagd.

De TG53 is tevens verkrijgbaar in een assortiment aan stanglengtes (inbrenglengte L1) om zijn toepassingsspecifieke pasvorm en prestatie te optimaliseren.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.