Model 55

Bimetalen thermometer

Hoogwaardige procesversie volgens EN 13190

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Algemene procesinstrumentatie in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energie- en water/afvoerwaterindustrie
  • Temperatuurmeting in moeilijke en agressieve omgevingen

Bijzondere eigenschappen

  • Schaalbereiken van -70 ... +600 °C
  • Voor extreme omgvingstemperaturen
  • Onderhoudsvriendelijke bajonetbehuizing
  • Compleet uit roestvrij staal
  • Individuele stanglengte van 63 ... 1.000 mm

Omschrijving

Het model 55 bimetalen thermometer is ontwikkeld en vervaardigd conform de EN 13190-norm. De hoogwaardige thermometer is speciaal ontworpen voor de behoeften van de procesindustrie. Vooral in de chemische en petrochemische, olie- en gas-, scheepsbouwindustrie en energietechniek wordt het temperatuurmeetinstrument volledig vervaardigd van roestvrij staal succesvol ingezet.

Het model 55 voldoet aan de hoge eisen voor bestendigheid tegen aggressieve media. Als beschikbare optie kunnen de behuizing, stang en procesaansluiting worden gemaakt van 316Ti (1.4571) om aan de hoogste vereisten te voldoen.

Voor een optimale aanpassing aan het proces kunnen individuele inbrenglengtes en verschillende procesaansluitingen worden gekozen.

In geval van zware weersomstandigheden op de plek van gebruik is het model 55 de juiste keuze, omdat het gebruikt kan worden bij temperaturen die variëren van -40 °C tot +70 °C (optioneel ook tot-50 °C of -70 °C).

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.